כבר כמה שנים שזה מדגדג לי בבטן, אבל רק בחודשים האחרונים אני יודעת לתת לזה שם. זה התחיל עם הרצון לבשל ולאפות, דברים שלא העליתי בדעתי להכין לבד מרוטב פסטו וטפנד זיתים ועד כיכרות לחם מקמח מלא. הרצון לשלוט במה שנכנס לי לפה משולב עם תחושת הסיפוק על כך שיצרתי משהו איכותי וטעים לבד, מאפס, הוא לא יאומן. אח"כ קראתי קצת וגיליתי שאני לא לבד. לטרנד הזה קוראים " תנועת ההאטה" (Slow movement) המגיעה כקונטרה לחיים המהירים והסינטתים שאנו חיים. במקום מזון מהיר -מזון "איטי" מחומרי גלם איכותיים שבושלו תחת ידינו. במקום אופנה מהירה של רשתות מסין, אופנה מקומית של מעצבים צעירים. בגדול, מדובר באנשים שהבינו שם רוצים להאט קצת את הקצב, כדי לפנות מקום לתחביבים, למשפחה, לזוגיות ובאופן כללי - לטובת העלאת איכות החיים. את מי שזה מסקרן אני ממליצה לקרוא קצת יותר באתר הישראלי של התנועה. אני לא מטיפה לשנות סדרי עולם, אבל מצאתי שגם אני רוצה להאט טיפונת את הקצב. אני רוצה להצליח למצוא זמן פנוי ולנצל את הזמן הזה בדברים הקטנים בחיים שיכולים לעשות לי כל כך הרבה טוב.
אז ברוח הדברים, עשיתי סדר בארון ופיניתי שתי שקיות אשפה עצומות מלאות כל טוב. הייתי קשה עם עצמי. כל מה שלא לבשתי בקיץ הקודם ובזה שלפניו - נכנס לשקית. הפצתי את הבשורה ותוך כמה ימים היתה לנו קהילה קטנה של בחורות מלאות סטייל שרוצות לפנות מקום בארון, לטובת דברים חדשים/ישנים ועל הדרך לעשות מעשה טוב.
מצאנו את הלוקיישן המושלם, על הגג של ניבי ביפו. פזרנו בגדים, קטפנו פירות, מזגנו אלכוהול והשלמנו עם מוזיקה טובה ושקיעה. כל השקיות עם הבגדים שלא מצאו בית חדש,הועברו לתרומה בין כמה עמותות בעיר. אני חזרתי הביתה עם 3 פריטים בלבד ואני מאושרת שכמעט כל הבגדים שלי אומצו ע"י חברות וחברות של חברות. בהחלט קארמה טובה לשבוע חדש. ועכשיו אני חייבת להתארגן מהר, מחכים לי בהקרנה של דוקאביב בנמל (תל אביב). שבוע מעולה לכולם!
Wearing: Top: Andy ve Eirn // Skirt: Note // Earrings: Danielle Keller // Shades: Spitfire |
קינוחים מושלמים באדיבות קינוחה |
***
היש סיכוי שהעלת תמונה עם פוטו בומב שלי?!?
השבמחקודאי. כי היא נפלאה ביותר 3>
מחק