יום שלישי, 12 בפברואר 2013

My private Chef Patisserie


מדהים איך הצלחתי לעבור 128 פוסטים מבלי לדבר על אמא שלי. אז הנה, תכירו את נתי, אימוש היפה והמוכשרת שלי.
זה התחיל כמחויבות בסיסית של אישה שמגדירה את עצמה בלאבוסטה , הפך לתחביב והתעצם. בגיל 40 בעודנו בפריז הגשימה חלום והחלה ללמוד ב"קורדון בלו" היוקרתי לימודי קונדיטוריה. במשך 9 חודשים מופלאים חזרה יום יום עם תוצרים הביתה, רובם ככולם קלאסיקות צרפתיות ממתכונים סודיים, והסבה לכולנו אושר. היו שם לחמים, עוגות מוס, קרואסונים מושלמים וטארטים שונים כולם מתוקים ומדויקים להפליא. בטקס מפואר הוענק לה תואר "שף פטיסייר".
מאז, מדי שבוע יש בתנור הפתעה חדשה. (למרות שאנחנו הכי אוהבים כשהיא אופה את עוגיות החמאה והמדלן המושלמות)

לעתים הייתי מצלמת את העוגות המופלאות שלה לאינסטגראם סתם כי הן תמיד כל כך יפות, במיוחד בסביבת המטבח הייחודי שלה, מרגיש שם כמעט כמו בפריז. לאחרונה אזרה אומץ ונתנה לי אישור - היא מתחילה לקיים סדנאות.




הסדנאות מגוונות ובעיקר יכולות להתקיים לבקשת המזמין: סדנאות מתוקים או מלוחים. סדנאות ספציפיות לעוגות בחושות, בצקים קלאסיים או אפילו מרקים. סדנא של ארוחה שלמה מראשונות ועד קינוח, סדנת בשרים או פוקאצ'ות - בקיצור מה שתרצו. הסדנאות מתאימות לקבוצות קטנות של עד 5 משתתפים היות והן מתקיימות במטבח האינטימי שלנו. הן כוללות הדגמה (בה כדאי להשתתף אך לא חובה) ולאחר סיום ההכנות עוברים לפינת האוכל (או למרפסת בימי שמש) - וסועדים בהנאה. מניסיון קודם זהו רעיון מקסים למסיבות ימי הולדת, מסיבות רווקות, לחובבים או למבינים ואפילו סתם לערב טעים.

היות ואימוש עוד מתרגלת לטלפון הטאץ' שלה, אין מה לדבר עדיין על דף פייסבוק או אינסטגראם ולכן ניתן ליצור קשר  פשוט בטלפון: 0544516441 או במייל: joffeanat@gmail.com

אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא. הפרגון שלכם חשוב מאוד להצלחה של הסדנאות,תהיו חברים והשאירו תגובה :)






 Thanks for Leaving a comment / liking on facebook / following via Bloglovin & Instagram 


(@Majajoffe)

+A


10 תגובות:

  1. ייאו התמונות מעלפות, אני טובעת בשלולית הריר של עצמי!
    המון בהצלחה לאימוש בסדנאות!!! תהיי בטוחה שאם ישאלו אותי על משהו בסגנון, אמליץ עליה כמובן :)
    שלא לדבר על זה שיש סיכוי טוב מאוד שזו תהיה מתנת ה-go to שלי מעכשיו לכל אירוע שמצריך מתנה מגניבה...
    בובי, תהני גם בשבילי אי שם ברחובות הקסומים של פאריז
    bisous

    השבמחק
  2. לאחר שטעמתי מכמה וכמה קינוחים ופינוקים של נתי (די בטוחה שגם משני המצולמים הראשונים) אני יכולה לאשר שהיא באמת מכינה דברים מעולים!!!!!!

    ממליצה בחום!
    (אם אמצא מאורע מתאים אנסה גם)

    נשיקות
    בהצלחה!!
    (ספרו לליאורה כהן, על אף המאפים מהמעולים שגם היא מכינה, יתכן ותתעניין, מעבר לזה שהיא בדוק תפרסם!!)

    השבמחק
  3. לילו: תודה יקירה, מבטיחה לדאוג לך לטעימות..:)

    ספוש: תודה על הפרגון, מלא נשיקות!!

    השבמחק
  4. נראה נפלא, אבל אני חושבת שבתקופה כזאת בלתי אפשרי להתניע בלי פייסבוק. אולי את תעזרי לה בתפעול? זה הרי תחום כל-כך ויזואלי..

    השבמחק
    תשובות
    1. את לגמרי צודקת. בימים אלו שוקדת על עיצוב לבלוג של אמא ופתיחת דף פייסבוק. מזל שיש לה בת מכורה לרשתות חברתיות..:)

      מחק
  5. מאיוש הפתעת אותי מקווה לא לאכזב נשיקות אימוש.

    השבמחק
  6. אוי נתי נתי שלנו!! איזו אישה! איזה פוסט כייפי, כמה טוב זה עשה לי, אבל הייתי מאריכה אותו!!!
    אוהבת

    השבמחק
    תשובות
    1. אוי בובי תודה על התגובה, הראיתי גם לאימוש. מבטיחה להעלות עוד הרבה הפתעות ושוקדים על בלוג פרטי לאימוש עם מתכונים ופינוקים..:)

      מחק
  7. וואו זה נראה סופר טעים!! הלוואי שגם הייתה לי אמא אופה שכזו... בהצלחה לאמא על המיזם החדש!

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה יקירתי! חבל שלא הצלחנו להיפגש, היו אזני המן מושלמות..

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...